Restauracje coraz częściej rozszerzają swoją ofertę o usługi dodatkowe, takie jak imprezy okolicznościowe. Organizacja imprezy okolicznościowej wymaga dobrego planowania i dbałości o szczegóły oraz doświadczenia w przygotowaniu tego typu uroczystości. Komfortową sytuacją jest połączenie usługi restauracyjnej z hotelarską. Możliwość noclegu w hotelu z restauracją, w której zdecydujemy się zorganizować imprezę okolicznościową jest atutem tego rodzaju miejsca. Imprezy rodzinne, takie jak: chrzciny,  komunie, urodziny, wesela, rocznice, stypy oraz spotkania firmowe: imprezy integracyjne, wigilie, czy andrzejki, sylwestry, studniówki, bale maturalne, magisterskie będą mogły znaleźć należytą oprawę w hotelu z restauracją.

Lokalizacja hotelu z restauracją

Niezwykle ważna jest lokalizacją hotelu z restauracją, czyli dobry dojazd oraz bezpłatne i monitorowane miejsca parkingowe dla gości, ale również bliska lokalizacja komunikacji publicznej. Nie bez znaczenia pozostaje sąsiedztwo atrakcyjnych terenów w pobliżu hotelu z restauracją.

Sale konferencyjne i bankietowe

Hotel z restauracją, posiadający w swej ofercie organizacje imprez okolicznościowych, powinien dysponować odpowiednim zapleczem w postaci sal konferencyjno-bankietowych, mogących pomieścić większą liczbę osób – uczestników imprezy oraz restauracyjno-balowych w najwyższym standardzie, wyposażonych w klimatyzację, nagłośnienie, w tym mikrofony bezprzewodowe. Musi także gwarantować najwyższą jakość obsługi. Pracownicy hotelu z restauracją oferują również pełną obsługę kelnerską oraz dekorowanie sali zgodnie z charakterem imprezy i wytycznymi organizatora.

Możliwość noclegu

Imprezy okolicznościowe takie jak: spotkania integracyjne, wesela, andrzejki, sylwestry i inne zazwyczaj późno się kończą, dlatego warto wybrać na ich miejsce restaurację w hotelu, gdzie będzie można spędzić noc i wrócić do domu następnego dnia. Będzie to wyrazem troski o bezpieczeństwo uczestników imprezy.

Hotel przyjazny dla biznesu

Hotel przyjazny dla biznesu będzie odpowiednim miejscem do zorganizowania firmowej imprezy integracyjnej lub wigilii dla pracowników. Dodatkową atrakcją może być, na przykład: gra w golfa, przelot samolotem po okolicy lub paintball. Dobrze widziana będzie także sauna i inne atrakcje, które zadowolą uczestników imprezy dla biznesu. Sale konferencyjne, które pomieszczą większą liczbę osób, na przykład 250 lub nawet 400, dzięki połączeniu sal technologią audiowizualną zadowolą każdą z firm. Decydując się na organizację imprezy okolicznościowej dla pracowników biznesu w hotelu z restauracją, otrzymamy wsparcie doświadczonego personelu, który spełni wszystkie oczekiwania uczestników uroczystości i zadba o każdy najdrobniejszy szczegół przyjęcia lub wigilii. Wigilia dla firm to okazja spotkania się pracowników z okazji świąt w uroczystej atmosferze. Kompleksowa obsługa oraz starannie przygotowane menu na tę wyjątkową okazję podkreśli rangę spotkania. Hotel z restauracją, oferujący przygotowanie uroczystego obiadu lub pełnej wigilijnej kolacji, bądź świątecznego bankietu z tradycyjnymi potrawami kuchni polskiej, spełni oczekiwania każdej z firm.

Sprawdź naszą ofertę konferencji:

Smaczna kuchnia

Smaczne potrawy serwowane na różne okazje są podstawą powodzenia każdej imprezy okolicznościowej. Tradycyjna polska kuchnia w nowoczesnym wydaniu sprawdzi się na każdej uroczystości, a potrawy przygotowane według receptur znanych w Polsce od wieków spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających gości. Podstawą dobrej ich jakości są świeże produkty dopasowane do zmieniających się pór roku. Opracowane na specjalne okazje menu, od uroczystości rodzinnych, biznesowych po okolicznościowe bale, podkreśli wyjątkowość każdej uroczystości. W menu mogą się znaleźć makarony, owoce morza, czy tradycyjne dania mięsne, takie jak: poliki wołowe w sosie własnym, czy steki z polędwicy, które zadowolą najbardziej wymagających gości.

Impreza okolicznościowa, w zapewniającym najwyższe standardy hotelu z restauracją, jest najlepszym wyborem, gwarantującym powodzenie uroczystości.

Przetestuj możliwości naszych kucharzy: